A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Семінар-практикум для вчителів-логопедів ЗДО з проблеми “Формування синтаксичної сторони мовлення у дітей дошкільного віку з ООП”

Дата: 23.02.2021 08:58
Кількість переглядів: 65

22 лютого 2021 року педагогічним колективом вчителів-логопедів та вчителів-дефектологів закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №21 «Малятко» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено у форматі ZOOM-конференції семінар-практикум для вчителів-логопедів закладів дошкільної освіти з проблеми «Формування синтаксичної сторони мовлення у дітей дошкільного віку з ООП».

Учитель-логопед Скрипак В. І. розкрила теоретичні аспекти формування синтаксичної сторони мовлення у дітей дошкільного віку з ООП.

Авторським колективом вителів-логопедів та вчителів-дефектологів закладу дошкільної освіти була складена та продемонстрована казка про послідовність роботи над реченням “Як зайчика розмовляти учили”, озвучена Яковенко С. А.

Учителі-логопеди Чумаченко А. В., Яременко І. І., вчитель-дефектолог Слободенюк Ю. О. ознайомили колег із використанням дидактичних ігор на формування синтаксичної сторони мовлення.

У подарунок колеги отримали розроблену авторським колективом вчителів-логопедів ЗДО дидактичну гру “ Поверни посуд Федорі”.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора