A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вшанування пам’яті Героїв Крут. БЗШ №11

Дата: 01.02.2021 15:15
Кількість переглядів: 71

 

29 січня в Україні відзначається 103 річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.

З нагоди вшанування пам’яті Героїв Крут у Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №11 були проведені тематичні години спілкування у 5-В (класний керівник Пригорко Х. В.), 8-Г (класний керівник Спринчак Л. А.), 5-А (класний керівник Ільченко Н. В.) класах «Квіти у полі, там, де Крути», «Вони зробили крок у безсмертя», «Пам’ятати, щоб жити».

Учитель історії Лиса Г.Г. разом з пошуковою групою старшокласників шкільного музею провела інформаційну годину для учнів 9-В класу «Бій під Крутами». Учні 9-В класу під керівництвом педагога-організатора Мазурок Є. В. підготували тематичну розгортку та облаштували куточок пам’яті у фойє школи. Учні 9-А та 9-Б класу разом з класними керівниками Воронецькою Т. О., Герасименко Л. Г. переглянули документальний фільм про ті події, вшанували хвилиною мовчання юнаків, які поклали життя за свободу своєї держави. Дев’ятикласники поділилися своїми враженнями від побаченого й зазначили, що сьогодні ми змушені знову відстоювати свої права та кордони. Подвиг героїв Крут зайняв гідне місце в пантеоні національної слави, став символом патріотизму і жертовності у боротьбі за державну незалежність.

З особливою емоційністю проведено Годину пам’яті у 6-Г класі (класний керівник Кучма Н. Д.). Шестикласники на мить стали дорослими – вдумливі погляди, по дорослому розсудливі, схвильовані, щирі у своїх висловлюваннях. Вихованці Ніни Дмитрівни презентували книгу про Крути та фільм присвячений тим подіям.

Усі заходи об’єднала одна думка - цей день назавжди залишиться в пам’яті нашої країни світлим днем подвигу та прикладу для нинішніх і майбутніх поколінь, надії і любові до своєї Вітчизни.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора