A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Новини

Заходи до дня народження В.О.Сухомлинського в ДНЗ (ЦРД) №18 «Ясочка»

У ДНЗ (ЦРД) № 18 «Ясочка» було проведено тематичний тиждень «Стежками оповідань В.О. Сухомлинського». Разом із батьками організували виставку художніх робіт за творами В.Сухомлинського. Під час  музичної розваги «Все починається з добра» діти із задоволенням інсценували оповідання письменника, виконували танці за сюжетами його творів. А педагоги закладу взяли активну участь у проведенні методичного мосту з проблеми «Інтеграція освітнього процесу в закладі дошкільної освіти на засадах спадщини В. О. Сухомлинського».

15:32 27.09.2018

ТОВ «Маревен Фуд Україна» зустрічає школярів!

24 вересня 2018 року учні 9-Б класу БЗШ № 18 відвідали одне з провідних підприємств нашої країни ТОВ «Маревен Фуд Україна». Працівники компанії провели цікаву екскурсію на виробництво. Діти були приємно вражені модерним обладнанням, переліком продукції, яку постачає на ринок це підприємство. Учні активно цікавилися організацією роботи на ТОВ «Маревен Фуд Україна», а тому під час екскурсії школярам розповіли про структуру та специфіку роботи на підприємстві.

11:21 27.09.2018

ВІДКРИТТЯ ВИСТАВКИ «УКРАЇНСЬКИЙ СУВЕНІР» У СТАНЦІЇ ЮНИХ НАТУРАЛІСТІВ М. БІЛОЇ ЦЕРКВИ

26 вересня 2018 року в гостинній залі Станції юних натуралістів відбулося відкриття виставки «Український сувенір» та нагородження переможців міського етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу «Український сувенір». Учасниками урочистого дійства стали вихованці та педагоги закладів освіти.

11:17 27.09.2018

Вхід для адміністратора