A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

Дата: 09.03.2021 22:52
Кількість переглядів: 70

 

У день народження великого Кобзаря українського народу відбулося нагородження переможців ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Мала академія наук України. Нагороди отримали:

  • Яковенко Марія, випускниця Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20,  студентка Київського національного університету імені  Тараса Шевченка  виборола І місце в секції «Геологія, геохімія і мінералогія». Сьогодні Марія готується до презентації свого дослідницького проєкту на міжнародному рівні.
  • Кравець Дмитро, учень 10  класу Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №6 здобув перемогу в секції «Журналістика». Дмитро не зупинився на досягнутому. У цьому році він знову представлятиме Білоцерківську міську територіальну громаду на всеукраїнському етапі конкурсу з роботою «Функціональний механізм маніпуляції масовою свідомістю у вітчизняних масмедіа під час пандемії COVID-19». Тож побажаємо йому успіху.
  • Падлевська Анастасія, випускниця Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Перша Білоцерківська гімназія», студентка Київського національного університету імені  Тараса Шевченка стала призером (ІІ місце) заключного етапу в секції «Історія України».  Анастасія досліджувала українську комеморативну філателію як засіб відтворення історичних подій часів Гетьманщини.
  • Михайлюк Дмитро, учень 10  Білоцерківської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №1 з поглибленим вивченням слов’янських мов, не зважаючи на юний вік, уже втретє захищатиме свої дослідження на всеукраїнському етапі конкурсу-захисту Малої академії наук України. У 2019 році Михайло був нагороджений дипломом МАН ІІІ ступеня у секції «Хімія», у 2020 -  посів ІІ місце в секції «Екологія», а цьогоріч створив прилад для модифікації синтезу та зберігання наночастинок d-елементів у наноемульсії, який презентуватиме на всеукраїнському етапі. Бажаємо Дмитру підкорити цю вершину.
  • Беженар Юлія, учениця 11 класу  Білоцерківського навчально-виховного об’єднання «Ліцей – МАН» стала призером (ІІІ місце) заключного етапу в секції «Астрономія і астрофізика». Юлія розширила коло  досліджень у цій галузі і з роботою «Дослідження об’єктів на літньому нічному небі» здобула перемоги на міському та обласному етапах конкурсу та ввійшла до складу команди юних манівців Київщини 2021 року.
  • Мужність, героїзм і незламність духу, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, жертовне служіння Українському народові Зінича Ігоря Вікторовича, Героя України полонила  учня 11 класу  Ліцею «Білоцерківський колегіум» Невгада Богдана. З роботою  «Українські «кіборги» – захисники Донецького аеропорту» він посів ІІІ місце  в секції «Історичне краєзнавство».

 

Вітаємо переможців конкурсу,

бажаємо всім здоров’я та успіхів на шляху нових відкриттів!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора