A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання членів місцевого осередку  ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти»

Дата: 05.03.2020 20:57
Кількість переглядів: 77

У 2019 році за сприяння управління освіти і науки Білоцерківської міської ради був створений місцевий осередок ВГО «Асоціація працівників дошкільної освіти». Час підводити підсумки, робити висновки…

Тож 2 березня 2020 року у ЗДО №19 «Кобзарик» відбулось засідання членів місцевого осередку, уякому  взяли участь 80 учасників. Серед присутніх:  начальник відділу дошкільної освіти управління освіти і науки Білоцерківської міської ради Чуб Олена Володимирівна, методист науково-методичного центру управління освіти і науки  Семизорова Валентина Володимирівна, завідувачі закладів дошкільної освіти, вихователі-методисти, практичні психологи, інструктори з фізичної культури, музичні керівники, вихователі, вчителі-логопеди.

Під час засідання присутні проаналізували роботу місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації  «Асоціація працівників дошкільної освіти»  у 2019 році та ознайомилися з перспективами діяльності  осередку на 2020 рік. 

Приємно зазначити, що за рік  кількість учасників місцевого осередку зросла з 57 до 116. Це і є свідченням успішної роботи Всеукраїнської громадської організації «Асоціація працівників дошкільної освіти».

 Педагогічні працівники, які щойно доєдналися до місцевого осередку мали можливість отриматичленські квитки. Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з однодумцями, відкрите спілкування та обмін досвідом.


« повернутися

Вхід для адміністратора