A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти з проблеми «Управління закладом освіти в умовах упровадження інноваційної освітньої технології STEM-освіта»

Дата: 06.02.2020 17:54
Кількість переглядів: 98

 

31 січня 2020 року на базі Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 22 Білоцерківської міської ради Київської області відбувся семінар-практикум для керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти з проблеми «Управління закладом освіти в умовах упровадження інноваційної освітньої технології STEM-освіта».

Під час теоретичної частини семінару були висвітлені питання «STEM-освіта: проста та доступна візуалізація наукових явищ» (Кучма Г.В., керівник закладу освіти) та «STEM-освіта: від ідеї до втілення» (Петруненко Л.М., Міхно Т.П., заступники директора з навчально-виховної роботи).

Під час практичної частини учасники семінару мали змогу ознайомитися з роботою закладу освіти з упровадження STEM-проєкту «Віки були такі собі, середні…». Завершальний етап реалізації проєкту був презентований учасниками освітнього процесу в локаціях «Прості механізми», «Мій дім – моя фортеця», «Життя як коробка шоколадних цукерок: ніколи не знаєш, що всередині», «Як живеш – так і танцюєш», «Альтернативна енергія», «Досліджувати – означає бачити те, що бачили всі, думати так, як не думав ніхто…», «Кімната моровиці», «Усьому свій час», «Інквізиція».  Локацію «Взяти фортецю без бою, а щоб не втратити її – потрібно воювати» презентував РТГ «Гюргів» м. Білої Церкви – середньовічний бій.

Семінар завершився обміном враженнями та думками його учасників щодо можливостей і перспектив розвитку напрямів  STEM-освіти в закладах міста.


« повернутися

Вхід для адміністратора