A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тиждень безпеки дитини в ДНЗ № 2 «Берегиня»

Дата: 30.04.2020 17:45
Кількість переглядів: 72

Дорослі (педагоги, батьки) основну свою місію здебільшого вбачають у тому, щоб захищати та оберігати дитину від небезпеки, але дуже важливо – підготувати її саму до реального життя, навчити дитину безпечно самостійно поводитися у предметному, природному та  соціальному довкіллі; сформувати у дитини навички безпечної життєдіяльності, які повинні привчити дитину цінувати та берегти власне життя і життя оточуючих, уникати небезпечних ситуацій, а у разі їх виникнення – діяти грамотно, надаючи самодопомогу чи допомогу іншим.

Так вихованці ДНЗ № 2 «Берегиня» протягом тижня з батьками  під керівництвом педагогів знайомилися з правилами дорожнього руху , безпечної поведінки в побуті, на природі, закріплювали знання з пожежної безпеки.

  Формування безпечної поведінки дітей проходило  під час організації різних форм навчання вдома.  З батьками діти  вивчали вірші, гралися в дидактичні та сюжетно-рольові ігри, переглядали мультфільми, моделювали та розв’язували різні небезпечні ситуації, малювали,  ліпили на задану тему. Змістовно  та цікаво пройшов тиждень на карантині у вихованців  ДНЗ № 2 «Берегиня».


« повернутися

Вхід для адміністратора