A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вітаємо з перемогою ученицю 11 класу Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Марію Яковенко яка  виборола II місце у Всеукраїнському конкурсі «Еко-погляд»

Дата: 27.04.2020 17:30
Кількість переглядів: 73

Всеукраїнський конкурс екологічних проєктів – «ЕКО-ПОГЛЯД»

Вітаємо з перемогою ученицю 11 класу Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №20 Марію Яковенко яка  виборола II місце у Всеукраїнському конкурсі «Еко-погляд».

Мета конкурсу – популяризувати знання з екології, географії, дистанційного зондування Землі (ДЗЗ) і суміжних галузей науки, підтримати обдарованих дітей та учнівську молодь, залучити їх до науково-дослідницької діяльності в гуртках і секціях наукових відділень Малої академії наук України.

Фінальний етап Всеукраїнського конкурсу «Еко-погляд» відбувся 23 квітня.  У форматі онлайн-захисту діти з різних регіонів України презентували дослідницькі проєкти, орієнтовані на вивчення екологічного стану окремих регіонів України з використанням технологій дистанційного зондування Землі, зокрема ресурсу EO Browser. За умовами конкурсу всі його учасники протягом двох місяців опанували  курс з екології та навчилися працювати з даними дистанційного зондування Землі.

Із 340 конкурсантів до участі у ІІ (фінальному) етапі Всеукраїнського конкурсу «Еко-погляд» було запрошено лише 15, серед яких двоє представників Київської області.

За підсумками конкурсу Марію Яковенко нагороджено дипломом ІІ ступеня!

Вітаємо з перемогою та бажаємо нових звершень!


« повернутися

Вхід для адміністратора