A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь  вихованців  ЗДО №8 «Золотий півник» та  ЗДО №27 “Червона Шапочка”  в онлайн  виставці – конкурсі «Писанковий рай»

Дата: 10.04.2020 17:00
Кількість переглядів: 75


Вихованці закладів дошкільної освіти №8 «Золотий півник» та №27 «Червона Шапочка» з нетерпінням чекають на чудове весняне свято Великодня. Свій піднесений настрій, натхнення, прагнення до творчості та наснагу малюки передають у справжніх шедеврах, створених власними рученятами – малюнках, виробах із природного та покидькового матеріалу.

Вихованці дитячих садочків стали активними учасниками онлайн виставки – конкурсу «Писанковий рай», що організована бібліотекою – філіалом №6 Білоцерківської міської ЦБС ім. П. Красножона.

Процес створення робіт став приємною складовою святкового настрою у всіх членів родин. Світлинами дитячих робіт батьки радо діляться у групі бібліотеки – філії №6 «БібліоДзвін» у соціальній мережі Фейсбук. Кожен відвідувач має змогу помилуватися дитячими роботами, проголосувати за ту, яка найбільше сподобалась. Перегляд дитячих роботі дає змогу сказати: всі наші діти – талановиті та  креативні і жоден карантин цьому не стане на заваді.


« повернутися

Вхід для адміністратора