A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Міжнародна конференція "Учнівське самоврядування: досвід і перспективи". Гімназія №15

Дата: 25.11.2021 13:39
Кількість переглядів: 77

 

Як то бути представницею чи представником в учнівському самоврядуванні? Як потрапити до учнівської ради? Що цікавого і корисного можуть зробити діти в школі та поза нею? Як порозумітися із дорослими, які тебе не розуміють, коли ти приходиш до них поділитися своїми ідеями?

Про ці та інші питання, що стосуються учнівського самоврядування, говорили сьогодні учні України й Молдови на міжнародній конференції: «Учнівське самоврядування: досвід та перспективи», участь у якій взяли лідери учнівського самоврядування Білоцерківської гімназії №15 Крупа Тетяна, Щипська Юлія та педагоги закладу Богінська Л. П., заступник директора з ВР та Войтенко І. М., педагог-організатор.

Звісно, трохи сумно було, що зустріч проходила в онлайн форматі, але посмішки та жваві дискусії дітей та підлітків нівелювали відстань.

Під час обговорень діти побачили, що хоч вони і живуть в різних країнах та говорять різними мовами, а проблеми однакові. Діти хочуть більше розуміння від дорослих, дружнього ставлення під час співпраці між адміністрацією і вчителями з одного боку та учнівськими радами з другого.
Хочуть бути почутими. Хочуть не боятися висловлювати свої думки, ділитися ідеями.

На останок усі учасники та учасниці побажали успіхів та реалізації всіх задуманих проєктів.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора