A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Школа новопризначених вихователів дошкільних навчальних закладів міста в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 09.10.2021 12:05
Кількість переглядів: 100

 

Шлях молодого фахівця до вершин професійної майстерності надзвичайно важливий. Тому досвідченим наставникам необхідно передавати свій досвід, навчаючи професійним навичкам, сприяти росту педагогічної майстерності молодих вихователів, які тільки починають свою педагогічну діяльність.

Так досвідчений вихователь-методист ДНЗ № 2 «Берегиня» Петровська Н.А. в стінах свого закладу провела І засідання «Школи новопризначеного вихователя» для молодих фахівців дошкільних навчальних закладів міста, метою якого було сприяння  підвищенню фахового рівня, розвитку творчого потенціалу молодого вихователя, удосконаленню майстерності, озброєнню новітніми знаннями, методикою та технологією виховання.

У ході роботи був проведений теоретично-практичний майстер-клас з проблеми : «Організація режиму дня в дошкільному навчальному закладі».

Наставник зорієнтувала молодих педагогів на використання сучасних методів і прийомів роботи з дітьми, на постійне поповнення їх знань, осягнення секретів виховання дошкільників.

У ході практичного блоку молоді вихователі мали можливість переглянути та долучитися до проведення «Ранкових зустрічей з дітьми», які запропонували для роботи вихователь-методист та практичний психолог ДНЗ № 2 «Берегиня».

 


« повернутися

Вхід для адміністратора