A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День безпеки «Знай, вивчай і поважай правила дорожнього руху!» в ДНЗ №2 «Берегиня»

Дата: 07.10.2021 07:15
Кількість переглядів: 79

 

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль навчання у підготовці дошкільників до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає. Життєво необхідно озброїти дітей дошкільного віку знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я, навчити основам безпечної життєдіяльності.

Так 6 жовтня в ДНЗ № 2 «Берегиня» відбувся цікавий для вихованців захід «Знай, вивчай і поважай правила дорожнього руху!» за участю інспектора СЮПВП Білоцерківського РУП ГУНН в Київській області лейтенанта поліції Купчук Анжели Олександрівни, метою якого є профілактика дорожньо-транспортного травматизму за участю дітей та усвідомлення необхідності вироблення навичок дотримання правил поведінки на дорозі. Інспектор провела бесіду на тему «Учасники дорожнього руху та умови безпеки пішоходів», в цікавій ігровій формі повторила з дітьми вже
відомі правила дорожнього руху.

Такі заходи формують у кожного вихованця активну життєву позицію щодо власного життя та власної безпеки, озброюють його знаннями та навичками дотримання правил безпечної поведінки та захисних принципів, що обов’язково допоможе у різних життєвих ситуаціях.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора