A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Всеукраїнський конкурс для вчителів-новаторів із фізичної культури

Дата: 29.09.2021 15:35
Кількість переглядів: 112

 

Цього року Міжнародним благодійним фондом Parimatch Foundation Ukraine спільно з ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти» та міжнародними федераціями видів спорту проведено всеукраїнський конкурс для вчителів-новаторів із фізичної культури. У ньому взяли участь вчителі, які не зупиняються на досягнутому, своєю працею, неймовірними ідеями стають рушійною силою змін в освіті. Це ті, хто прагне покращувати рівень здоров’я молоді та впливати на розвиток фізичного виховання в Україні.

Десять переможців конкурсу нашої країни вперше в історії візьмуть участь в унікальному спортивному та освітньому заході для вчителів фізичної культури усього світу – міжнародних «Іграх учителів» Інтернаціональної шкільної спортивної федерації (ISF Teacher Games), які відбуватимуться в Хорватії біля Адріатичного моря з 26 по 31 жовтня 2021 року.

Пишаємося, що серед переможців - вчитель Білоцерківської міської територіальної громади - Строкін Юрій Борисович, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель-методист, учитель фізичної культури Пилипчанської гімназії – початкова школа Білоцерківської міської ради, категорія «Баскетбол».

 

Вітаємо з перемогою!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора