A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Екскурсія вихованців ДНЗ №2 "Берегиня" до бібліотеки “У світі чарівної книги”

Дата: 17.09.2021 18:30
Кількість переглядів: 100

 

Безмежна сила книги. Вона – мудрий друг і порадник. Не вміючи говорити, вона розповідає нам про пригоди і подорожі, про чудеса і навколишній світ. В ній зібрана мудрість усього людства, яка передавалася із покоління в покоління і дійшла до наших днів.

Спілкування з книгою допомагає оволодіти певними знаннями, прилучає до культурних надбань і цінностей українського народу, його звичаїв і традицій. І хоча сучасних дітей все більше поглинає інтернет та гаджети, ми - дорослі повинні ще з дошкільного віку виховувати у дітей любов та бережне ставлення до книги, розвивати художній смак. Саме бібліотека допомагає залучати дітлахів до читання книжок.

З цією метою, 17 вересня вихованці ДНЗ № 2 «Берегиня» завітали в чарівну оселю книги  міської філії № 5, яка не залишила жодну дитину байдужою.

Книгозбірня радо зустріла дітлахів розмаїттям цікавих та яскравих книг, газет та журналів. Дошкільнята познайомилися з правилами користування бібліотекою та поводження з книгою, тематичними полицями дитячого фонду.

Діти відповідали на запитання вікторини за мотивами казок, взяли участь в різноманітних іграх, залюбки відгадували загадки та читали вірші.
Цікава розповідь бібліотекаря викликала у дітей інтерес до читання, бажання стати активними читачами та відвідувачами бібліотеки.

Хочеться сподіватися, що ця зустріч стане гарним початком дружби малечі з книгою.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора