A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Спортивний квест до Дня фізичної культури та спорту України в дошкільному закладі (центрі розвитку дитини) №18 «Ясочка» «Олімпійська збірна «Ясочки»

Дата: 11.09.2021 13:49
Кількість переглядів: 269

 

Дитяче свято – це очікування казки, зустріч з цікавими персонажами, сюрпризи, цікаві ігри і поряд найближчі люди – педагоги. Саме таким став квест в дошкільному навчальному закладі (центрі розвитку дитини) №18 «Ясочка», яке проводила інструктор з фізкультури Гребеніченко Н. І..

Щорічно у другу суботу вересня відзначається День фізичної культури та спорту України. Тому всі діти і працівники закладу з захопленням відгукнулися на пропозицію взяти участь у спортивних змаганнях. Змагання проводилися в рамках великої тематичної гри. Діти всіх груп грали у спортивні ігри: волейбол, футбол, бадмінтон, гольф та показали навики стрибків на скакалці, в мішках.

«Дітей вчить те, що їх оточує» - це правило, виведене Марією Монтессорі, стало актуальним і на нашому святі. Чудовий приклад спортивної витримки показали дорослі. Працівники закладу не були просто активними глядачами, а й самі помірялися силами у спортивних іграх, перетягуванні канату, повправлялися у стрибках на скакалці. І діти, і дорослі отримали багато
позитивних емоцій і незабутніх вражень!

Бажаємо всім фізичного здоров’я і краси, Олімпійського довголіття, спортивних і життєвих перемог!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора