A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Участь інструктора з фізкультури закладу дошкільної освіти (центру розвитку дитини) №18 «Ясочка» Гребеніченко Наталії Іванівни у Web-марафоні «Спорт заради розвитку»

Дата: 10.09.2021 08:57
Кількість переглядів: 310

 

Пріоритетною формою роботи з дітьми під час карантину є дистанційна робота інструктора з фізкультури. Важливим завданням роботи інструктора з фізкультури є виховання у дошкільників та батьків стійкого інтересу до занять фізичною культурою, до підвищення рухової активності дітей, формування необхідних рухових якостей, бажання й уміння самостійно займатися фізичними вправами.

Українська федерація «Спорт заради розвитку» з 25.01 по 30.04.2021 року оголосила про проведення Web-вітрини «Спорт заради сталого розвитку». Інструктор з фізкультури Гребеніченко Наталія Іванівна взяла участь в номінації «Дистанційна фізична культурна» та отримала сертифікат.

У невеликих відео Наталія Іванівна показувала, як правильно виконувати різні вправи та основні рухи, що сприяло позитивній мотивації дошкільників до занять фізичними вправами. І, звичайно, відбувався зворотній зв'язок: батьки ділилися своїми відео.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора