A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

eTwinning школа для вчителів Білої Церкви

Дата: 10.09.2021 08:35
Кількість переглядів: 99

 

Із вересня 2021 року розпочалася робота щодо організації діяльності eTwinning школи для вчителів Білої Церкви.

До участі зареєструвалося більше 30 освітян різних фахів. Усі вони мають бажання змінювати освітній процес, осучаснювати його, робити цікавішим. Участь у міжнародних проєктах – чудова можливість формувати ключові компетентності випускника нової української школи.

8 вересня на базі БНВО «Перша гімназія – школа І ступеня» відбулося перше заняття Школи для вчителів іноземних мов, подібний івент для вчителів інших спеціальностей заплановано на 15 вересня. Освітяни дізналися про можливості програми eTwinning, про реальні результати і досягнення тих, хто давно у проєктах, про географію Програми, мовне різноманіття та кількісні
показники.

Основна увага модератора, а в Білій Церкві це амбасадор програми eTwinning у Київській області, вчитель БНВО «Перша Білоцерківська гімназія - початкова школа», Ірина Фіголь, приділялася процесу реєстрації на платформі, долучення до європейської спільноти освітян, вивченню можливостей професійного розвитку, участі у проєктах.

У перспективі тримісячного навчання передбачено як офлайн зустрічі, так і вебінари, організовані не лише Іриною Володимирівною, а й представниками eTwinning в Україні.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора