A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вітаємо з Днем Конституції України!

Дата: 27.06.2021 13:51
Кількість переглядів: 151

 

У дошкільному навчальному закладі №6 "Зірочка"  протягом червня відбулися заходи, присвячені 25-й річниці Конституції України, в яких активно брали участь дошкільнята, вихователі та батьки.

Кожен народ має свою мову, свої традиції і звичаї, що виробилися упродовж багатьох століть. У кожного народу є свої національні святині, символи - серед них Конституція - головний Закон, за яким ми з вами живемо в Україні, адже Україна – це наша Конституція, рідна мова, мальовнича природа, талановитий народ і звичаї, які споконвіку шануються і бережуться.

Саме на таких заходах вихованці дошкільного закладу вчаться любити свою Батьківщину - Україну, формують вже у ранньому віці свою громадську позицію, гідність.

Серед дітей дошкільного віку були проведені цікаві розваги, конкурси, театралізована діяльність, пленер, тематичні виставки. Діти малювали  національні прапори, сонечко, веселку, птахів, віночки українських квітів. У середніх та старших групах вихователі провели тематичні заняття «Малятам про Конституцію України», на яких дітям в ігровій формі розповідалося про права та обов'язки кожної дитини, основні символи нашої держави.

Діти взяли участь у патріотично-правовій ігротеці, де перевірили свої уявлення про державу,  її устрій в дидактично-розвивальних іграх  «Подорожуємо Україною» , «Пам’ятай і знай свої права», «Символіка України», познайомилися з поняттям «Конституція України».

Малюки весело і цікаво подорожували серпантином українських народних казок за участю їхніх найулюбленіших казкових героїв.

Вітаємо з Днем Конституції України!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора