A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

З Днем Конституції України! ДНЗ №32 "Перлинка"

Дата: 15.06.2021 17:14
Кількість переглядів: 99

 

У дошкільному навчальному закладі №32 «Перлинка» відбулися заходи, присвячені 25-й річниці Конституції України, в яких активно приймали участь дошкільнята та педагогічні працівники закладу. Серед дітей старшого, середнього та молодшого дошкільного віку були проведені інтегровані заняття, під час яких діти прийняли участь у патріотично-правовій ігротеці, де перевірили свої знання, уявлення про державу та її устрій в дидактично-розвивальних іграх  «Подорожуємо Україною», «Пам’ятай і знай свої права», «Символіка України», також познайомилися з Конституцією України.

Музичними керівниками було проведено урочисте дійство «З Україною в серці». На святі звучали вірші про Україну та рідний край, діти співали українські народні пісні. Інструктор з фізкультури провів спортивні розваги для дітей старшого та середнього дошкільного віку «Козацькі забави», під час яких малята розвивали свої фізичні здібності, спритність та зміцнювали командних дух. А також гралися в українські народні рухливі ігри.

Для батьків вихователі оформили стенди та консультації з теми: «Все про права дитини» та «Конституція – основний Закон України».

Я – українець. Є у мене право

На рідну мову та свою державу,

На гордий прапор золотисто-синій,

На щастя жити у такій країні.

Вітаємо з Днем Конституції України!

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора