A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Зустріч учнів БЗШ №6 з працівниками поліції

Дата: 16.05.2021 12:41
Кількість переглядів: 95

 

14 травня 2021 року в Білоцерківській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 у рамках тижня "Безпеки дорожнього руху" відбулася зустріч учнів закладу з працівниками поліції.

 

14.05.2021 р. у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6 Білоцерківської міської ради Київської області було проведено зустріч із працівниками дорожньо-патрульної служби. У рамках проведення тижня "Безпеки дорожнього руху" представниками Білоцерківського управління поліції Кунчук Анжелою інспектором ювенальної провенції лейтенантом поліції та капітаном поліції Гранецьким Ігорем з дітьми молодшого шкільного віку було проведено практичне заняття та бесіди про безпечну поведінку на дорозі.

Було проведено тренінги з безпеки руху. У рамках заходів інспектори презентували ілюстрації дорожніх знаків, перевірили знання правил дорожнього руху.

Продемонстрували світловідбиваючі жилети та наліпки й наголосили про необхідність їх використання в темну пору доби. Також надали інформацію про безпеку мікромобільної спільноти (користувачів персонального транспорту).

Було проведено практичне заняття на знання правил руху пішохідними переходами. Інспектори продемонстрували обладнання спец-автомобіля.

Діти з великим задоволенням та цікавістю провели час, поглибивши свої знання з правил дорожнього руху.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора