A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Семінар-практикум для керівників закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання методу проєктів в системі навчання педагогів»

Дата: 21.10.2020 16:44
Кількість переглядів: 83

Нині інтерактивні форми підвищення фахової компетентності педагогів посіли пріоритетне місце в управлінській та методичній роботі. І це цілком обґрунтовано, адже саме інтерактивність сприяє ліпшому засвоєнню педагогами практичного досвіду, формуванню в колективі єдності та високої мотивації до роботи.

21 жовтня 2020 року відбувся семінар-практикум для завідувачів закладів дошкільної освіти міста Біла Церква з проблеми «Використання методу проєктів в системі навчання педагогів». Семінар проводився у режимі Zoom-конференції.

Під час теоретичної частини семінару були висвітлені питання важливості застосування інтерактивних методів навчання педагогічних працівників (Ольга Духновська, ДНЗ №19) та презентовано сучасну методику МастерМайнд, покликану скоординувати знання та зусилля педагогічного колективу заради досягнення визначеної мети разом, консолідувати думки та вирішити певну проблему за невеликий проміжок часу.  

По завершенню семінару було схвалено рекомендації, якими можна керуватися, організовуючи роботу з педагогічними кадрами.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора