A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День гумору в ДНЗ № 7 «Орлятко»!

Дата: 01.04.2021 16:39
Кількість переглядів: 65

 

Гумор – це веселий сміх,
Радість, світло для усіх!
Лише раз один на рік
Свято це буває,
Свято сміху – 1 квітня!
Хто ж його не знає?

 

Дитинство – радісна пора в житті кожної людини, коли весь світ, начебто, посміхається тобі назустріч. Гумору притаманні якості, співзвучні з потребами маленьких дітей, їх життєлюбністю, бажанням порадіти разом, прагненням до відкриття нових, несподіваних граней буття. Навіть складні життєві проблеми може розв'язувати лише оптимістична, упевнена в собі, позитивно налаштована людина, яка будь-яку ситуацію може перетворити позитив.

Саме тому, з метою формування в дошкільників почуття гумору та створення емоційно-позитивної атмосфери, сприяючи відпочинку дітей та з нагоди Дня сміху, в нашому закладі дошкільної освіти 01 квітня 2021 року, була організована та проведена розвага «День гумору», яку підготували вихованці нашого садочка разом з вихователями та музичними керівниками. Діти інсценували вірші, розповідали гуморески, виконували цікаві таночки, співали веселих пісень та грали в ігри. На свято також завітали веселі клоуни Бім та Бома.

Шановні колеги! Наш дошкільний навчальний заклад бажає Вам добрих першоквітневих посмішок! Нехай вони зарядять Вас оптимізмом та бадьорістю на цілий рік!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора