A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Дистанційне навчання в ДНЗ № 2 «Берегиня». Відображення дітьми дивної краси весняної  природи в своїх творчих роботах «Весна буяє пишним цвітом».

Дата: 27.04.2020 16:27
Кількість переглядів: 82

Весна!.. Усе цвіте, росте, буяє і наповнюється ароматом ніжних квітів.  Сонце пригріває тепло, приязно. Навколо відчувається атмосфера весни, яка так миттєво прийшла.  Хочеться вже нарешті відпочити на природі, подихати свіжим весняним повітрям та вирватись з дому… Дотримуючись карантину батьки для своїх дітей влаштовують мандрівки-спостереження за весною з вікон власних будинків чи квартир, а можливо і з невеличких прогулянок.  Кожній дитині цікаво спостерігати за змінами, що відбуваються в природі, робити для себе  неабиякі відкриття.

Проводячи час зі своїми дітьми з користю  для них батьки ДНЗ № 2 «Берегиня» цього тижня  створювали з малюками  справжні шедеври на тему «Весна буяє пишним цвітом». Розвинути або ж розбудити творчий потенціал своїх вихованців батькам допомагають наші педагоги. У дитячих роботах стільки краси та радості, що встигай лише придивлятися і захоплюватися їхніми чарами. Ці чудові витвори випромінюють  пахощі квітів, дерев, трав. На їхніх роботах скрізь квітне весна, вбираються у пишний цвіт луки, поля, ліси. Ця дивна весна, яка так швидко пролітає,  надовго збережеться в  пам’яті кожного з них.


« повернутися

Вхід для адміністратора