A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Місія. Врятувати планету від вірусів.ЦЕНТ

Дата: 29.03.2021 16:24
Кількість переглядів: 93

 

Сьогодні світ потерпає від вірусів, зокрема від короновірусу. Через нього людство стало працювати та навчатися удома… онлайн, всі мінімізували контакт із друзями, відмовляються від подорожей, спільного відпочинку тощо. Але ж земля – наш спільний дім, і людству необхідно допомогти!

На запропонований Всеукраїнський конкурс «Земля – наш спільний дім» вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості відгукнулися одразу, створивши команду «Фенікс» агітбригади «АНТИвіруси» (керівник К. А. Гармаш). Їхній виступ супроводжувався простими порадами та нагадуванням, як потрібно себе поводити в ситуації вірусних атак, та як допомогти один одному вижити в непростих умовах карантину. Поради, й дійсно, є доречними та допоможуть усім – і дітям, і дорослим, зокрема стати свідомими, берегти та бути уважними один до одного, змінювати світ на краще та врятувати планету від вірусів, адже Земля – наш спільний дім.

Відтак, протягом 25-26 березня КЗ КОР «Центр творчості дітей і юнацтва Київщини» провів піар-челендж «Земля – наш спільний дім» під меседжем: «Атака вірусів! Врятуй планету!». Захід відбувався у рамках
обласного етапу Всеукраїнського конкурсу  колективів екологічної просвіти, в якому взяли участь 18 агітбригад із різних закладів загальної середньої та позашкільної освіти Київщини. Конкурс проводився за наступними завданнями: візитівка, інформативна частина про короновірус і засоби захисту проти вірусу та участь в онлайн - вікторині.

Отже за результатами журі наша команда «Фенікс» посіла почесне ІІ місце і в командному заліку, і ІІ місце за результатами вікторини. На запитання активно відповідала Лугова Катерина. Тож вітаємо команду ЦЕНТ БМР із перемогою і дякуємо всім, хто долучився до створення агітбригади «АНТИвіруси» і їхній активній участі в конкурсі: сценарій - Панченко М. Г. - викладач кафедри педагогіки та психології дошкільної та початкової освіти Білоцерківського гуманітарно-педагогічного коледжу; відеозйомка - Зіглін О. Є. – тренер, викладач відділення спортивного орієнтування КЗ БМР ДЮСШ № 1; театралізована постановка - Гармаш К.А. – директор Центру еколого-натуралістичної творчості та Касумова Е.В. – заступник директора з виховної роботи Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора