A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА», БНВО «ЗОШ № 15-ДЮСОК»

Дата: 14.12.2020 15:35
Кількість переглядів: 57

 

З 25 листопада  по 10 грудня 2019 року в  БНВО «ЗОШ № 15-ДЮСОК» було проведено акцію «16 днів проти насильства». Це нагода ще раз нагадати учням та батькам про існування проблем у суспільстві, підвищити рівень обізнаності щодо усіх форм насильства, продовжити процес створення недискримінаційного простору для життя, розвитку і професійного зростання кожної людини.

Організовано проведення просвітницько-профілактичних заходів з протидії проявів насильства та жорстокого поводження серед дітей та над ними. Так, зокрема, для учнів 1-4 класів було проведено виховні години «Ми за дитинство без насилля», «Стоп булінг», «Вчимося захищати себе від насильства», «Як себе захистити?», «Долоньки допомоги». Також проводилися індивідуальні бесіди з учнями, їх батьками.

Для батьків запропоновано серіал «Безпека дітей в інтернеті» як уберегти дітей від шкідливих матеріалів, кібербулінгу, суїцидальних інтернет- спілок, сексуального насильства.

З  метою підвищення рівня поінформованості здобувачів освіти щодо проблеми торгівлі людьми  було запропоновано пройти онлайн-квест «Як не стати жертвою торгівлі людьми» для учнів 5-11 класів.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора