A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ЗАХОДИ ДО ДНЯ ГІДНОСТІ І СВОБОДИ у Білоцерківські спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 1 з поглибленим вивченням слов’янських мов

Дата: 25.11.2019 15:30
Кількість переглядів: 88

21 листопада в Україні відзначається День Гідності та Свободи. Цей день було започатковано у 2014 році з нагоди початку двох революцій, які відбулися в Україні у ХХІ столітті: Помаранчевої революції 2004року та Революції Гідності 2013 року.

До Дня Гідності та Свободи в Україні приурочена низка заходів. Так, у БСШ № 1 був проведений Стежка історичних подій школярів провели у символічному місці, біля банера Героям Небесної Сотні, волонтери Наталія Кирилівна Шелест, Марія Олексіївна Шелест та історик-краєзнавець Анатолій Бондар. Під час виховних годин були проведені уроки-дискусії «Гідність у дії!», інтерактивний урок для учнів 7-8 класів «Які небезпеки чатують в інтернеті», квест «Які небезпеки чатують в інтернеті», перегляд відео роликів:  https://youtu.be/SGHgszAkIzchttps://youtu.be/AfFZwT0kGMQ,https://youtu.be/9jfJZKLGFV8. Протягом 20-21 листопада працювала лекторська група «День Гідності і Свободи». Також школярі долучилися до участі у Всеукраїнському конкурсі До Дня Гідності та Свободи (на сайті На урок). А найактивніші учні відзняли відеоролик «Я гідний того, щоб мене почули».


« повернутися

Вхід для адміністратора