A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Ще одна перемога до скарбнички Центру еколого-натуралістичної творчості!

Дата: 16.11.2020 15:13
Кількість переглядів: 128

Основна мета діяльності керівників гуртків ЦЕНТ БМР - створити найбільш сприятливі умови для розвитку особистості, навчити кожну дитину самостійно мислити, креативно підходити до розв’язання проблем і завдань сучасності, формувати творче мислення у вихованців, підвищити мотивацію здобуття знань, а також сприяти розвитку інтелектуальних здібностей. Водночас керівник гуртка повинен оволодівати всіма педагогічними компетентностями, доносити до вихованців знання в такому вигляді й за допомогою таких технологій, щоб той міг користуватися ними в реальному житті.

Саме з метою поліпшення науково-методичного забезпечення та реалізації навчальних програм і запитів вихованців в умовах сучасних потреб, Черниш Наталія Анатоліївна написала навчально-методичні матеріали з організації науково-дослідницької роботи, які посіли ІІ почесне місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсу науково-методичних розробок та віртуальних ресурсів з еколого-натуралістичного напряму позашкільної освіти.

Методичний супровід щодо вимог оформлення роботи згідно МОН України, забезпечувала  Юнцова Тетяна Володимирівна, методист закладу.

Пишаємося перемогами колег!!!!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора