A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Секція вихователів-методистів ЗДО з проблеми «Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в організації освітнього процесу як засобу ефективного співробітництва»

Дата: 28.01.2021 15:03
Кількість переглядів: 75

 

27 січня 2021 року педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №27 «Червона Шапочка» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено у форматі ZOOM-конференції секцію для вихователів-методистів закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в організації освітнього процесу як засобу ефективного співробітництва».

Підготовча робота до секції забезпечила опитування вихователів-методистів щодо самооцінки їх рівня інформаційно-комунікаційної компетентності за допомогою месенджера Viber, ознайомлення з орієнтовною системою методичних заходів до педагогічної ради за допомогою інтерактивної дошки Padlet.

Під час секції вихователь-методист Яцюк Н. В. ознайомила учасників із сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями та принципами їх безпечного використання. Наталія Володимирівна акцентувала увагу педагогів на особливостях організації методичної роботи з педагогічними кадрами шляхом використання сучасних засобів комунікації.

Учасники секції мали змогу переглянути в режимі онлайн алгоритм створення Google форм, інтерактивних ігор та дошки Padlet.

Вихователь ЗДО №27 «Червона Шапочка» Бойкова Г.В. ознайомила учасників секції з досвідом роботи закладу щодо налагодження шляхів дистанційної взаємодії педагогів з батьками вихованців.

За підсумками роботи секції вихователі-методисти отримали рекомендації щодо використання сучасних інформаційно – комунікаційних технологій в освітньому процесі.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора