A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Знайомство із життям тварин

Дата: 10.11.2020 14:56
Кількість переглядів: 456

D:2020-2021ДЛЯ УОНЖИВИЙ КУТОЧОК1.JPG
 

Спілкування із живою природою - із рослинами та тваринами, спостереження та активний догляд за тими, за кого взяв відповідальність – усе це формує особистість із маленького віку.

Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міськради мають таку можливість. І старші, і молодші вихованці можуть зазирнути в чарівну кімнату «Живий куточок», де розташовані клітки із маленькими тваринками (декоративними кроликами та морськими свинками). А на другому поверсі на малюків очікують черепахи, різнокольорові веселі папужки, рибки та равлик.

Чудово, що дітки, які з різних причин не мають можливості у себе вдома тримати тварин чи птахів, таку можливість мають у Центрі - доглядати за живими тваринками, спілкуватися із ними, спостерігати за їхньою поведінкою, особливостями зовнішнього вигляду. Відвідують жвавих та цікавих тваринок вихованці різних вікових категорій, з усіх гуртків ЦЕНТ БМР. На запитання дітей завжди може надати відповідь Людмила Павліченко (керівник гуртка «Природознай», «Мої улюбленці»), яка доглядає за мешканцями «Живого куточку».

Важливо з малечку навчити дитину бережно спілкуватися із представниками фауни. Адже вже через кілька років зростатиме особистість, яка берегтиме природу, буде розуміти питання етичного і гуманного поводження із тваринами.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора