A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Семінар – практикум для інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання сучасних фізкультурно – оздоровчих технологій у процесі пізнавального розвитку дітей старшого дошкільного віку»

Дата: 26.02.2021 14:46
Кількість переглядів: 74

 

26.02.2021 р. педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел - садка) комбінованого типу №15  “ Теремок ” Білоцерківської міської ради Київської області було проведено семінар-практикум для інструкторів з фізкультури закладів дошкільної освіти у форматі Zoom – конференції.

Вихователь-методист ЗДО №15 «Теремок» І.Г.Молчанова, розкрила питання з проблеми «Сучасні тенденції у фізкультурній освіті дітей старшого дошкільного віку».

Інструктор з фізкультури О.Ю.Костенко мала виступ з проблеми «Використання інноваційних технологій в фізкультурно-оздоровчій роботі з дітьми старшого дошкільного віку». Розкрила питання, які саме сучасні інноваційні методики наш заклад впроваджує у освітній процес.

Інструктори з фізичної культури  закладів дошкільної освіти отримали додаткові відео матеріали на свої електронні адреси.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора