A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ – 2021 ( БЗШ № 3 імені Т. Г. Шевченка)

Дата: 09.02.2021 14:26
Кількість переглядів: 63

 

В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.

9 лютого 2021 року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету». Відповідні заходи проходять у всьому світі з метою привернення уваги громадськості до важливості створення безпечного Інтернет простору для наймолодших користувачів.

Наша школа не стала виключенням та долучилася до проведення даних заходів. Педагог-організатор Ткачук О. Г. разом з учнівським самоврядуванням організували для учнів 3-7 класів виставку-конкурс малюнків та плакатів «Небезпека в Інтернеті» та онлайн-квест для учнів 3-10 класів «Безпечний Інтернет». У цьому квесті діти дізналися про те, як залишатися в безпеці при використанні соціальних мереж і не тільки, досліджували позитивні та негативні наслідки Інтернету, формулювали та засвоювали правила безпечної роботи в Інтернеті.

Учителі інформатики Єршова Т. В. та Кононенко К. А. провели для учнів 5-9 класів відеоуроки «Інтернет – користь чи прихована небезпека?», які були направлені на розширення та поглиблення знань про безпечний Інтернет, соціальні мережі, сприяли обізнаності учнів про кібербулінг, небезпеку, яка існує в Інтернеті та соціальних мережах, а також шляхи їх подолання.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора