A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Секція вихователів ЗДО з проблеми «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у роботу вихователя з дітьми та батьками»

Дата: 01.02.2021 14:16
Кількість переглядів: 69

 

29 січня 2021 року педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №13 «Пілот» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено у форматі ZOOM-конференції секцію вихователів закладів дошкільної освіти з проблеми «Упровадження інформаційно-комунікаційних технологій у роботу вихователя з дітьми та батьками».

Вихователь-методист Швець О. А. акцентувала увагу на практичних аспектах інтеграції інформаційно-комунікаційних технологій в освітній процес ЗДО та на застосуванні онлайн-ресурсів для організації ефективного зворотного зв’язку між педагогічними працівниками та батьками вихованців.

Вихователь Єрмоленко Т. Г. ознайомила колег із використанням ІКТ технологій та Інтернет-ресурсів під час освітнього процесу з дітьми дошкільного віку та з вимогами до організації занять з використанням ІКТ.
Ковалець І. Ф. надала інформацію про мультимедійні технології та продемонструвала покрокову інструкцію створення мультимедійної презентації.

Керівник методичної комісії вихователів середнього дошкільного віку Болотова О. М. підвела підсумок результатів анкетування визначення рівня ІКТ-компетентності педагогів, Вихователі закладів дошкільної освіти отримали рекомендації щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з дітьми й батьками та для самоосвіти.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора