A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Привітання з Днем працівників дошкілля від начальника Управління освіти і науки БМР Петрика Юрія Федоровича

Дата: 25.09.2020 12:34
Кількість переглядів: 73

Шановні працівники дошкілля!!!

У день професійного свята висловлюю Вам сердечну вдячність за високе служіння обраній справі, щиру любов до дітей, невтомний творчий пошук, доброту і щедрість душі, самовіддану працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Дошкільний вік – один із найбільш відповідальних і важливих періодів у житті кожного, адже саме в дитячі роки закладаються любов до природи, навколишнього світу, до Батьківщини, основи світосприйняття і здоров’я дитини, формується особистість і вектор моральності. Виховання маленької людини – це своєрідне незриме таїнство.

Бути вихователем – високе покликання й надзвичайна відповідальність, що  вимагає від людини глибокої самовіддачі, величезного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

Дорогі дошкільники, Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і любов’ю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитеся зі своїми вихованцями. Вам вірять, Вас люблять і шанують. Саме Ви, шановні колеги, сумлінно виконуєте свій професійний обов’язок, навчаєте нашу малечу пізнавати нове й не забувати своє коріння.

Бажаю Вам миру та злагоди, щасливої долі, міцного здоров’я, натхненної праці. Нехай любов, Божа благодать, порядність і мудрість зав­жди супроводжують вас!

 

Юрій Петрик,

начальник Управління освіти і науки

Білоцерківської міської ради


« повернутися

Вхід для адміністратора