A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День народження школи

Дата: 27.12.2019 12:31
Кількість переглядів: 109

          13 грудня до Дня народження нашої школи було проведено конкурс «Крутіше всіх» серед учнів 1-2 та 3-4 класів.  Учасники поділилися своїми талантами і  кожен з них був нагороджений грамотою у номінаціях: «Найкращий декламатор», «Вокал», Сучасна хореографія», «Юний художник», «Спортивна гімнастика», «Юний музикант».

17 грудня ми провели родинне свято «Щаслива родина – щаслива країна» серед учнів 5-6 класів. Від кожного класу була родина – учасник, яка складалася з мами і дитини. Конкурсанти розповідали про свої родини; відповідали на цікаві питання; розгадували закодовані слова , з яких  потім вийшло святкове меню.

Серед учнів 7-8 класів  - презентаційний форум «Світ захоплень та традицій моєї родини». Учасники охоче поділилися цікавою інформацією про свої родини, декламували вірші, показували свої вироби та пригощали домашніми смаколиками.

18 грудня 2019 року відбулася інтелектуальна гра  «А проти Б». Можна по праву сказати, що в нашій школі народжуються таланти. Учні виявляють свої здібності у всіх сферах шкільного життя. Кожен бажаючий має змогу виявити себе не тільки як актор, модель, інтелектуал, а й заявити на всю шкільну нашу країну про свій особистий талант.

В змаганнях брали участь дві  команди: команда А класів  та  команда Б класів     (9-11кл). Конкурсна програма передбачала такі випробування: «Візитка» - представлення своєї команди, «Чоловік чи жінка?», «Хто я?» , створення реклами до Дня народження школи «П’ята школа -  мій вибір», «Вірю не вірю».

На святі були присутні почесні гості  -  ветерани педагогічної праці Алєйнікова Валентина Семенівна та Снігур Єлизавета Іванівна.

Нелегко було журі визначити переможців, бо учні дійсно якісно підготувалися до конкурсу, виявили свої здібності, талант, акторську майстерність, ерудицію, прагнучи бути неперевершеними та оригінальними.

 Перемогу в номінації  «Найрозумніщі» здобула команда А класів, а команда Б класів «Найкреативніші».

Після кожного свята школа дарувала всім присутнім солодкі подаруночки.

 Шкільні роки – це не тільки навчання, а й цікаве дозвілля. Такі конкурси та свята згуртовують колективи й виховують уміння працювати в команді, уболівати один за одного. 

 Незабутні святкові дні вдалися на славу. Ми дуже вдячні всім, хто розділив з нами це свято.


« повернутися

Вхід для адміністратора