A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

На святкове новорічне дійство для вихованців Школи раннього розвитку дітей «Щедрик» завітали вихованці театральної студії «Пролог» із новорічною казкою «Справжні друзі»

Дата: 03.01.2020 12:08
Кількість переглядів: 70

«Справжні друзі»

Новий рік – час подарунків, сюрпризів, загальних веселощів, коли довкола панує добра магія і казка. Діти нетерпляче очікують на свято і зустрічають його з надзвичайним захопленням.

На святкове новорічне дійство для вихованців Школи раннього розвитку дітей «Щедрик» (керівник – Праведна А.В.) завітали вихованці театральної студії «Пролог» (керівник – Яковенко Т.С.) із новорічною казкою «Справжні друзі». Діти із цікавістю спостерігали за казковим сюжетом, який відбувався на сцені. Відважні Пацючки, символ року, перемогли бешкетницю Дюдюку, яка намагалася зіпсувати свято, але воно відбулося. До малят завітали Дідусь Морозенко із Снігуронькою та Новим Роком.

Маленькі щедринята із задоволенням водили хороводи разом із героями казки, співали, танцювали, а також декламували новорічні вірші для Дідуся Морозенка та красуні Снігуроньки. А за свої старання кожен малюк наприкінці свята отримав солодкий подарунок.

У святі взяли участь вихованці хореографічного колективу «Мозаїка», керівник Матківська О.С., театральної студії «Пролог», керівник Яковенко Т.С., солісти народного вокального ансамблю «Співограй», керівник Гаврилюк О.М.

    


« повернутися

Вхід для адміністратора