A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Міжнародний день прав людини, БЗШ №5

Дата: 12.12.2020 11:26
Кількість переглядів: 51

 

10 грудня в світі відзначається Міжнародний день прав людини, що був заснований на засіданні Генеральної Асамблеї ООН у 1950 році. Крім того, в Україні щороку проводиться Всеукраїнський тиждень права.

З 7 по 11 грудня року в БЗШ №5 у межах Всеукраїнського тижня прав людини був проведений тиждень правових знань. У межах тижня були проведені такі справи: години спілкування «Абетка твоїх прав у країні казок» (1-2 кл.), правова квест-гра «Подорож до країни прав» (3-4 кл.), на платформі Google Meet правова онлайн-вікторина «Маю право» (8–А, Б клас), на платформі «На урок» правові тестові завдання (9-10 класи).

Виконуючи практичні вправи, учні початкових класів вчилися розрізняти поняття «права» та «обов’язки ». У групах складали розповідь «Ланцюжок моїх обов’язків у родинному колі». Учні старшої школи вирішували життєві ситуації, розгадували кросворди, складали ребуси, виконували тестові завдання.

Наша країна будує правову державу, тому підростаюче покоління повинно знати свої права та обов’язки й вимагати дотримання їх по відношенню не лише до себе, а й до інших.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора