A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Привітання з Днем працівників освіти!

Дата: 04.10.2019 11:11
Кількість переглядів: 109

Дорогі колеги-освітяни!

У прекрасну золоту обжинкову пору приходить до нас учительське свято, тому саме для Вас, дорогі педагоги, ці теплі осінні акорди.

У народі кажуть, що письменник живе у своїх книгах, художник –  у своїх картинах, учитель – у думках і справах своїх учнів і вихованців. Кожна людина все життя із почуттям вдячності згадує рідну школу та вчителів, щасливі хвилини у дитячому садочку, коли мама й тато були молоді, а в серці жила віра в казкові дива. У кожному прожитому дні було щось неповторне, незабутнє, що залишало свій відбиток у нашій душі.

Шановні колеги, Ваші серця завжди наповнені співчуттям, добротою і любов’ю. Цими чудовими якостями Ви щедро ділитеся зі своїми вихованцями. Вам вірять, люблять і шанують. До вчителя ідуть зі своїми болями і радощами, бо він заглядає в минуле, живе у сьогоденні, прокладає місток у майбутнє, здійснює зв’язок часів, продовжуючись у своїх учнях.

У день нашого професійного свята бажаю всім освітянам мирного неба, міцного здоров'я, стриманості та великого терпіння, відчуття повноти і неповторності життя, невичерпних творчих сил, натхнення, щастя і довгої вдячної людської пам’яті. Висловлюю Вам сердечну вдячність за невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей і рідного краю.

Хай завжди щедрою на сходи буде освітянська нива, а в усіх Ваших починаннях будуть супутниками успіх і удача!

 

З глибокою повагою і шаною

Ю. Ф. Петрик,  

начальник управління освіти і науки 

Білоцерківської міської ради

 


« повернутися

Вхід для адміністратора