A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Профорієнтаційний КВК «Обери майбутнє» !

Дата: 13.11.2019 09:43
Кількість переглядів: 83

З  профорієнтаційною метою12 листопада 2019 року на базі  БНВО «Перша Білоцерківська гімназія – школа І ступеня» пройшов міський етап профорієнтаційного змагально-мотиваційного заходу серед учнівських команд м. Білої Церкви «Обери майбутнє».

Команди мірялися дотепністю в трьох конкурсах: «Візитівка», «Конкурс капітанів», «Реклама професій».

На сцені творилося справжнє свято неординарних ідей школярів. Так, учасники КВК у конкурсі «Візитівка» розкрили індивідуальність команди. За принципом біатлону пройшов конкурс капітанів. Веселі та жартівливі пісні музичного конкурсу нікого не залишили байдужим. У конкурсі «Реклама професій» кожна команда красиво, швидко, динамічно, з використанням віршів, малюнків, музики презентувала одну професію, актуальну на ринку праці.

Учасники команд щосили намагалися бути кращими, майстернішими, веселішими.

Слід сказати, що в цьому році команди добре підготувались, кожна презентувала цікаві тематичні виступи та злагоджену роботу. Тому й оцінювати виступи журі було непросто.

Перше місце в конкурсі посіли команди «Тимчасово безробітні» (Гімназія № 1) та «ПРОФІ» (БЗШ № 4); друге – команда «Відділ кадрів» (БСШ № 9) та команда «4.5.0.» (БНВО «Звитяга»), а третє – команда «The best» (БЗШ № 7). Учасники гри отримали дипломи та бурхливі оплески глядачів.

Слід зазначити, що цьогоріч в обласному півфіналі візьмуть участь дві команди з м. Білої Церкви: «Тимчасово безробітні» (Гімназія № 1) та «ПРОФІ» (БЗШ № 4).

КВК «Обери майбутнє» подарував і глядачам, і учасникам неймовірні емоції,  а також довів, що вибір професії – це відповідальний крок у житті кожної молодої людини.


« повернутися

Вхід для адміністратора