A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Всеукраїнський конкурс «Пожежі краще запобігти!» 

Дата: 05.03.2021 09:41
Кількість переглядів: 80

 

У лютому 2021 року Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради спільно з Білоцерківським РВ ГУ ДСНС УКРАЇНИ у Київській області  провели І етап Всеукраїнського конкурсу дитячих малюнків та робіт декоративно-прикладної творчості з протипожежної та техногенної тематики  «Пожежі краще запобігти!» 

Узяти участь у конкурсі мали можливість усі охочі віком від 6 до 18 років. У І етапі взяли участь учні 16 закладів освіти Білоцерківської міської територіальної громади. Кожна дитина доклала максимум зусиль при створенні своїх шедеврів, які повністю відобразили тематику конкурсу. Важливо зазначити, що цього року було подано значно більше робіт і всі вони відзначалися креативністю, оригінальністю та майстерністю виконання, що підтверджує факт небайдужості дітей та викладачів до протипожежної тематики.

Відтак 25 лютого в приміщенні Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради були підбиті підсумки та обрані найкращі роботи, які продовжать змагатися за головні призи від ДСНС.

За підсумками для участі в обласному конкурсі було відібрано по одному малюнку й художньому витвору в трьох номінаціях — віком від 6 до 10 років, від 10 до 14 років та від 15 до 18 років. Обрати найкращі роботи було вкрай складно, адже на Білоцерківщині дуже талановиті діти. Усім учасникам, які пройшли до обласного етапу, бажаємо запастися терпінням і чекати на результати. Всеукраїнський, завершальний етап відбудеться впродовж квітня в Києві.

ПРОТОКОЛ КОНКУРСУ

 


« повернутися

Вхід для адміністратора