A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Тематичне заняття для дітей середнього та старшого дошкільного віку до Дня народження Лесі Українки «Лесина мова – щира розмова»

Дата: 25.02.2020 22:01
Кількість переглядів: 664

         Ім’я Лесі Українки назавжди  вкарбовано  в історію нашого країни. Ніжна, але сильна духом, пройнята прометеївським вогнем любові до людей, Леся Українка є окрасою української нації. Її твори надихають, додають сил та впевненості.

З нагоди Дня народження видатної письменниці 25.02.2020 року в дошкільному навчальному закладі № 2 «Берегиня» було проведено тематичне заняття для дітей середнього та старшого дошкільного віку «Лесина мова – щира розмова», яке підготувала вихователь з народознавства Тутіна В.І.   

Вихованцям  розповіли  про життя і творчість видатної української поетеси. З уст діточок звучали пісні, колискові, вірші про рідний край.  Діти грали в улюблену Лесину народну гру «Подоляночка». Заключним акордом заняття стала драматизація  повчальної  казки  Л.Українки «Біда навчить», яку підготували педагоги закладу.   Спадщина Лесі Українки – це багатюще джерело краси і творчого духу народу, з якого черпати усім живущим і прийдешнім поколінням наснагу до життя і праці.        


« повернутися

Вхід для адміністратора