A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Засідання педагогічної ради колективу ЗДО № 35  з проблеми “ Інноваційні техніки розвитку мовлення дітей дошкільного віку ”

Дата: 05.03.2020 20:43
Кількість переглядів: 109

На сучасному етапі у дошкільній педагогіці відбувається низка оновлюючих процесів :оновлення,збагачення змісту освіти; запровадження новітніх підходів до організації роботи з дітьми; запровадження інновацій різного рівня. Оптимізація педагогічного процесу стосується і мовленнєвого розвитку дітей.

У сфері навчання мови і мовлення існують певні інновації, які прямо чи опосередковано впливають на ефективність педагогічного впливу та становлення мовної особистості. Зокрема низка інноваційних підходів,  методів, технологій ,які тією чи іншою мірою стосуються мовленнєвого розвитку дитини.

28.02.2020 року в ЗДО № 35 “ Вербиченька ” відбулося засідання педагогічної ради колективу з проблеми : “ Інноваційні техніки розвитку мовлення дітей дошкільного віку ”

Метою заходу було : підвищення професійну компетентність педагогів, щодо впровадження інноваційних технологій з розвитку мовлення в практику роботи дошкільних закладів, розширювати уявлення про розмаїття напрямів діяльності з мовленнєвого розвитку дітей. Розвивати творчий потенціал, комунікативні здібності,навички взаємодії. Також вихователі поділились своїми напрацюваннями з використання інноваційних технологій з розвитку мовлення дошкільників, досвідом з пошуку ефективних засобів,умов,необхідних для формування мовленнєвої компетентності дошкільників.


« повернутися

Вхід для адміністратора