A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Перше засідання міської атестаційної комісії

Дата: 19.10.2020 20:32
Кількість переглядів: 88

C:UsersОленаDesktopIMG_20201019_152820_1.jpg19 жовтня 2020 року на базі Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міської ради відповідно до плану роботи Управління освіти і науки  в умовах карантинних обмежень, із дотриманням санітарних вимог під головуванням начальника Управління освіти і науки Петрика Юрія Федоровича було проведено перше засідання міської атестаційної комісії педагогічних працівників.  

Згідно із Планом засідання МАК було розглянуто шість питань та прийнято відповідні рішення. Зокрема, створено комісію ІІ рівня, здійснено розподіл обов’язків між членами комісії та експертами, затверджено графік роботи комісії.

Досвід роботи педагогів вивчатиметься до 1 березня 2021 року. До цього процесу з метою забезпечення фахової та об’єктивної оцінки роботи педагогів, що атестуються на присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічних звань,  залучаються члени експертної групи.

Крім того, члени комісії розглянули подання від атестаційних комісій І рівня щодо позачергової атестації педагогічних працівників ЗДО №18, №25, №26 та клопотання від атестаційної комісії І рівня про перенесення чергової атестації вчителя ліцею «Білоцерківський колегіум».

Рішенням комісії було затверджено список педагогічних працівників, які атестуються у 2020/2021 навчальному році комісією ІІ рівня.

Підсумкове засідання міської атестаційної комісії відбудеться на початку квітня.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора