A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День Соборності України в БЗШ №11

Дата: 22.01.2021 20:25
Кількість переглядів: 80

 

Живи, Україно, живи для краси,

Для сили, для правди, для волі!

Шуми, Україно, як рідні ліси,

Як вітер в широкому полі.

Олександр Олесь

 

З нагоди Дня Соборності України та виховання у громадян почуття патріотизму і гордості за свою державу у Білоцерківській  загальноосвітній школі I – III ступенів № 11 були проведені тематичні заходи.  Так вихованці 6-7 класів взяли активну участь в онлайн – квесті «Діти єднають Україну», ініційовану та проведену педагогом – організатором Мазурок Є.В.   Учні 9-11 класів переглянули фільм «Свято Злуки. Політика пам’яті». Фільм дав відповіді на багато запитань і показав, що двадцяте століття залишило нам у спадок вирішальні події минулого, які, віддаляючись, не втрачають своєї значущості та актуальності.

Серед учнів 8-х класів була проведена онлайн  арт-акція «Я люблю Україну». Кожен охочий зміг долучитися до цієї акції.  Восьмикласники  привітали всю Україну,  знявши відео зі святковими  побажаннями для українців. Класні керівники та класоводи провели онлайн  годити спілкування: «Єднання заради Незалежності», «Соборна мати Україна - одна на всіх, як оберіг».

Заходи, проведені цього тижня, подарували розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Навіть зараз, в нелегкі часи для нашої Батьківщини, ми не перестанемо вірити, що територіальна цілісність України, навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

 

 


« повернутися

Вхід для адміністратора