A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Літні пришкільні та мовні денні табори розпочали свою роботу

Дата: 03.06.2019 20:03
Кількість переглядів: 93

У 2019 році на базі закладів загальної середньої освіти з 03 по 21 червня працюватимуть 10 пришкільних і 5 літніх мовних табори, які забезпечать відпочинок 1908 дітей як за кошти місцевого бюджету (1498 дітей), так і за батьківські кошти (410 дітей). 

Для учнів 1-5 класів будуть працювати пришкільні табори на базі шкіл № 3, 4, 5, 21, 22, БНВО «ЗОШ №15 – ДЮСОК». У першу чергу до відпочинку в цих таборах залучені діти-сироти і діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти із багатодітних та малозабезпечених сімей, діти, батьки яких є учасниками АТО (ООС), діти, які опинилися в складних життєвих обставинах, діти, які були переміщені з тимчасово окупованої території України. 

Для лідерів учнівського самоврядування працюватиме табір «Успішний крок» на базі Білоцерківської гімназії №2. На підставі меморандуму про співпрацю між управлінням освіти і науки Білоцерківської міської ради Київської області та відділом освіти Попаснянського району Луганської області, з метою налагодження обміну групами дітей з іншими областями України управлінням освіти і науки 3 рік постіль гостинно приймає дітей із прифронтової Попаснянщини. Цьогоріч 25 дітей  Попаснянського району відпочинуть у пришкільному таборі для лідерів учнівського самоврядування «Успішний крок» при гімназії №2. Табір активістів надає чудову можливість і відпочити, і цікаво, змістовно провести час та ще й оволодіти основами лідерства, що, безумовно, стане учням у нагоді наступного навчального року. На кожного тут чекають цікаві й потрібні справи, різноманітні конкурси, змагання, у ході яких активісти зможуть перевірити свої організаторські здібності, уміння працювати в команді й у потрібний момент брати відповідальність на себе, планувати конкретні справи та знаходити шляхи їх реалізації. 

Для юних спортсменів працюватиме спортивний табір на базі БЗШ №18, ДЮСШ №1 та ДЮСШ №2.

Юні науковці, члени Малої академії наук, відпочиватимуть у літній інтелектуальній школі на базі БНВО «Ліцей-МАН». 

У БНВО «Звитяга» буде працювати військово-спортивний табір.

Літні мовні табори з вивчення англійської мови будуть працювати на базі БСШ №9, БВНО «Перша Білоцерківська гімназія», БЗШ №20 та Білоцерківського колегіуму.

На базі БСШ №1 з поглибленим вивчення слов’янських мов працюватиме літній мовний табір з вивчення польської та болгарської мов.

Сподіваємося, що час, проведений у таборі, стане для кожного школяра тим незабутнім періодом, якого щороку з нетерпінням і надіями вони чекають.

 


« повернутися

Вхід для адміністратора