A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Секція інструкторів з фізичної культури ЗДО з проблеми «Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у роботі інструктора з фізичної культури»

Дата: 27.01.2021 19:16
Кількість переглядів: 63

 

26 січня 2021 року педагогічним колективом закладу дошкільної освіти (ясел-садка) комбінованого типу №11 «Золотий ключик» Білоцерківської міської ради Київської області було підготовлено та проведено у форматі ZOOM-конференції секцію інструкторів з фізичної культури закладів дошкільної освіти з проблеми «Використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій у роботі інструктора з фізичної культури».

Вихователь-методист Ямкова Л. І. ознайомила колег із використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в організації освітнього процесу ЗДО та познайомила з результатами анкетування визначення рівня ІКТ-компетентності педагогів.

З досвіду роботи інструктора з фізичної культури Кравченко Г. Ю. колеги дізналися про практичне використання ІКТ в роботі інструктора з фізичної культури та познайомилися з алгоритмом створення електронних каталогів ігор, конспектів тощо для роботи педагога.

Педагоги підготували буклети: "Пам’ятка для батьків та педагогів з фізичного виховання дошкільнят" та "Корисні посилання інтернет-ресурсів з фізичного виховання та поради батькам".

Інструктори з фізичної культури закладів дошкільної освіти отримали рекомендації, підготовлені інструктором з фізичної культури та педагогами закладу, щодо використання інформаційно-комунікаційних технологій у роботі з дітьми й батьками та для самоосвіти .

 


« повернутися

Вхід для адміністратора