A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Вихованці вивчають Сонячну систему у гуртку «EcoClub» ЦЕНТ

Дата: 15.12.2020 18:42
Кількість переглядів: 70

D:2020-2021ДЛЯ УОНБАРЩЕВСЬКА СОНЯЧНА ПЛАНЕТА2.jpg

 

Отримати цікаві знання про природу та навколишній світ, розвивати свою дитячу уяву про екологічне життя на планеті Земля, до того ж використовуючи англійську мову – все це можуть діти під час занять у гуртку «EcoClub» Центру еколого-натуралістичної творчості Білоцерківської міськради.

Маленькі вихованці гуртку (6-10 років) складають своє враження від нових отриманих знань про нашу планету, про всі інші планети Сонячної системи на заняттях під загальною темою «Planets in our Solar System». Діти малюють свої враження та розуміння Галактичної системи, складають власний світогляд, міркують про ймовірне життя на інших планетах.

На заняттях за темою «Helthy and Unhelthy Food» діти дізнаються про корисну та некорисну їжу, а також які страви вони тепер вміють назвати англійською. Крім того, складають домашній раціон здорового харчування.

Такі нові теми стають для маленьких «англійців» з часом зрозумілими. Разом з тим із керівником гуртка Вікторією Барщевською малюки здійснюють цікаву мандрівку, під час якої вони навчаються дбайливо ставитися до планети Земля і до всієї природи на ній.

 

D:2020-2021ДЛЯ УОНБАРЩЕВСЬКА СОНЯЧНА ПЛАНЕТА1.jpg


« повернутися

Вхід для адміністратора