A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Свято мужності та геройства в 2-А класі Білоцерківської спеціалізованої школи №9 з поглибленим вивченням іноземних мов

Дата: 10.12.2019 17:39
Кількість переглядів: 77

Із метою виховання у здобувачів освіти почуття патріотизму, національної гордості, любові до України і її Збройних сил, формування активної громадянської позиції класовод 2-А класу Кравчук Ольга Степанівна організувала зустріч своїх вихованців з підполковником Гризуном  В.Ф., який донедавна був командиром бригадної артилерійської групи, заступником командира 72 ОМБР ім. Чорних запорожців.

         Вадим Федорович у своєму виступі сказав, що захист Вітчизни згідно з Конституцією, є обов’язком держави, усього народу і кожного громадянина. Він виконав цей обов’язок, обравши професію військового. У 2000 році закінчив Військовий інститут артилерії при Сумському ДУ та був направлений для проходження служби в одну із військових частин м. Білої Церкви, де й провів усі роки служби.

         Дуже зворушливою була розповідь про участь в АТО, військове братство, про те, що в житті завжди є місце для подвигу. Діти вернули увагу, що в підполковника чимало нагрудних знаків, а найвизначніші серед них «За військову доблесть» і «Знак пошани». Також серед нагород є Грамота Верховної Ради України та навіть нагородна зброя.

         Школярі запитували, чи служать в армії дівчата, як готуватися до вступу та  чи важко вчитися у військовому закладі, чи страшно на війні. Зрозуміли, що вчитися треба постійно, бо наш гість теж нещодавно  закінчив Національний університет оборони України.  Найдопитливіші  отримали винагороди: ліхтарики, шеврони, сувеніри, право подивитися у справжнісінький бінокль…

 Підполковник Гризун В.Ф. – добрий та турботливий татусь учениці 2-А класу Марійки.

         «Вітаємо з Днем Збройних сил України Вас, шановний Вадиме Федоровичу! Щиро вдячні Вам і  Вашим побратимам, що бережете мир!» – казали діти, прощаючись з гостем.


« повернутися

Вхід для адміністратора