A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства»

Дата: 10.12.2019 17:35
Кількість переглядів: 88

Щорічно в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться Міжнародна кампанія «16 днів проти насильства», яка з 1991 року підтримуєтьсяміжнародноюспільнотою.

Дати початку та завершенняКампаніївибрані не випадково. Вони створюютьсимволічнийланцюжок, поєднуючи заходи протинасильствастосовножінок та діїщодозахисту прав людини, підкреслюючи, що будь-які прояви насильства над людиною, незалежновідїїстаті, є порушенням прав людини.

Головна мета цихзаходів — сформуватиненасильницький характер приватнихстосунків — міждрузями, у колективі, родині.

«Основниймеседжакції — хочемо, щобкожналюдинасвоїмивласнимидіями могла показати і зупинитинасильницькідії в сім’ї, школі, не мовчала про цеганебнеявище.

В БЗШ№5 була активізованадіяльність з метою посиленняінформаційно-просвітницькоїроботи, яка направлена, в першу чергу на збільшеннязнань про всіформинасильства. Ми прагнули донести до дитинирозуміння того, щонасильство є порушенням прав людини. Кожен з нас маєсказати “Ні!” насильству у власнійродині та освітньому середовищі. Аджешкола – цесаме те місце, яке має бути світлим затишком, острівцембезпеки і комфорту у нашомудоситьбурхливомусвіті. Місцем, де тебе розуміють і поважають, де можнанікого не боятися і почуватисявільно кожному: і маленькійлюдині, і дорослому.


« повернутися

Вхід для адміністратора