A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

ДЕНЬ СОБОРНОСТІ  У БНВО «ЗВИТЯГА»

Дата: 03.02.2020 17:35
Кількість переглядів: 69

 День соборності України — одне зі знакових свят українського державотворення після Дня незалежності України. День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любовi до Батькiвщини, нацiональної свiдомостi, людської гiдностi, виховання у них почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України, в БНВО «Звитяга» в цей день було організовано та проведено ряд заходів.

День розпочався із урочистої лінійки «Нехай не розмежованою залишиться навіки…», під час якої згадували момент історичного минулого - День злуки ЗУНР та УНР в одну державу,  поглиблювали знання про події Української революції 1917–1921 років як важливого досвіду державотворення  та розкривалися  ідеї соборності, єдності та суверенності держави.  Для школярів були проведені тематичні уроки національно-патріотичного спрямування «Злилися воєдино однині...», « «Без Соборності немає незалежності» тощо.

У шкільній бібліотеці була організована тематична виставка літератури «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Діти з цікавістю ознайомлювалися з виставкою та з захопленням ділилися своїми думками.

Також кожен клас  представив  яскраві газети, приурочені до Дня Соборності. 

 Кульмінацією святкування стало проведення флешмобу: «Живий ланцюг єднання»тримаючи в руках синьо-жовті стрічки як символ символ духовної єдності та свободи українського народу!!!


« повернутися

Вхід для адміністратора