A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради
Київська область

День Пам’яті і примирення в БНВО «Звитяга»

Дата: 12.05.2020 17:33
Кількість переглядів: 61

День Пам’яті і примирення – особливі дні. Подвиг, здійсненний нашими дідами і прадідами, настільки великий, що його масштабність із часом стає лише яскравішою і помітнішою, особлива в цей тяждкий часм для нашої України-неньки, коли на Сході ще йде війна…

У ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів.

Саме цього дня учні та вчителі школи завжди традиційно вітають ветеранів, яких уже не так багато залишилося, організовують мітинг до Дня Пам’яті та Примирення. Але, нажаль, не сьогодні. Так склалися обставини у цілому світі, - ми всі залишаємося вдома аби не наражати на небезпеку себе та оточуючих. 

Проте ми пам’ятаємо…діти наші пам’ятають і не хочуть, щоб та страшна війна повторилася знову.

8 травня адміністрація БНВО «Звитяга» -  директор Олена Василівна Гандрабура та заступники директора Ірина Володимирівна Дріго, Надія Олексіївна Кубенко,  зустрілися з ветеранами біля пам’ятного знаку «Літак» та поклали квіти, щоб вшанувати пам’ять героїв.

Вчителі та діти школи особисто телефонували кожному ветерану  і вітали їх з цим святом, дякуючи їм та бажаючи здоров’я ще на довгі роки, злагоди і добробуту їхнім сім’ям. У відповідь наші дітки чули теж вітання з цим великим святом, дякували, що вони не залишили їх без уваги та бажали в основному одне – миру та спокою.


« повернутися

Вхід для адміністратора